Bel ons: +31 6 572 726 72 | E-mail: info@engirams.com

Wie wij zijn

Dit zijn onze consultants:

 • Remko van der Weide

  Remko van der Weide woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in Bilthoven. Remko van der Weide is in 2019 mede-oprichter van Engirams. Remko heeft 19 jaar ervaring in de railsector als consultant en werkt aan treinbeveiligingssysteem- en railinfrastructuurprojecten.

  Remko's ervaring omvat RAMS-analyse en Safety Case Development, Validatie van geleverde producten, Safety Management, SafeScrum. Voornamelijk in de functie van Safety Manager, is Remko verantwoordelijk voor het aanleveren van de veiligheidsdocumentatie en laat deze accepteren door onafhankelijke partijen (ISA, AsBo, Safety Authorities). Remko was de afgelopen jaren betrokken bij diverse projecten voor de ontwikkeling van treinbeveiligingssystemen voor ProRail, Bombardier Transportation en Siemens Nederland. Meer informatie is te vinden op LinkedIn.

 • Joost Vermeulen

  Joost Vermeulen woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Heemstede. Joost Vermeulen was in 2019 mede-oprichter van Engirams. Joost heeft 12 jaar ervaring met RAMS (Reliability, Availability, Maintainability en Safety) en heeft gewerkt in de proces- en transportsector.

  Betrokken bij een reeks projecten, heeft Joost complexe technische installaties geanalyseerd en geëvalueerd, bestaande uit instrumentatie, beheersings- en beveiligingssystemen, procesapparatuur en menselijke handelen. De doelstellingen van deze analyses waren het bepalen en verbeteren van de operationele kenmerken (RAM) en het bepalen, verbeteren en borgen van de veiligheidskenmerken van de onderzochte installaties.

  Joost bekleedt de afgelopen 6 jaar de functie van Safety Manager en is verantwoordelijk voor het aanleveren van de veiligheidsdocumentatie en laat deze accepteren door onafhankelijke partijen (ISA, AsBo, Safety Authorities). Joost was de afgelopen jaren betrokken bij projecten voor de ontwikkeling van beveiligingssystemen voor ProRail en Arcadis en treinaanpassingen voor NS. Meer informatie is te vinden op LinkedIn.